Isten hozott!

Üdvözlünk a Partiumi HázasHétvége készülő internetes oldalán!

Posted in Hírek | Leave a comment

Lelkinap

Július 2-án 11 órától Házashétvégés lelkinap lesz Kálmándon, Scheffler János szülőfalujában. Este szentmisével zárul az esemény majd gyalogos zarándoklat indul Szatmárnémetibe a másnapi boldoggá avatási szentmisére.

Posted in Hírek | Leave a comment

ElsoHetvegek

Sikeres volt az idei első ElsőHétvége. 13 pár vett részt, épp annyi ahány szoba állt rendelkezésre Batizon.  Köszönjük mindenkinek a hozzájárulást.

A pályázat jóvoltából  még egy hétvégére fog sor kerülni az idén április végén Máriapócson, ahová mindhárom egyházmegyéből lehet résztvevőket küldeni.

Posted in Hírek | Leave a comment

Kirándulás

Április 29 és május 1 között zajlik az Elsőhétvége Máriapócson, ahová buszos egésznapos kirándulást szerveznénk. (Ha  kell akár két busszal is, egy Nagybányáról)
Alkalom lenne ez imádkozni a párokért, de ismerkedni egymással és a helyszínnel is.

Máriapócs Magyarország egyik legjelentősebb kegyhelye, görögkatolikus központ. Többször is könnyezett itt a Mária ikon, majd annak a másolata is a 17 sz. végén.
A közelben erdők is vannak, tehát tavaszi sétát is lehet tenni, és egy-két közös étkezés is lehetne, akár bográcsozással

Posted in Hírek | Leave a comment

Csoporttalálkozók

Ehhez a kategóriához belépés (Log in) szükséges

Posted in Csoporttalálkozók | Leave a comment

B.U.É.K

Bízd újra életed Krisztusra!

buek

Posted in Hírek | 1 Comment

Áldott, békés Karácsonyt

Áldott, békés Karácsonyt kíván a Partiumi HázasHétvége a közösség minden tagjának, az Első Hétvégén résztvett valamennyi atyának és házaspárnak.

Hozzon az új esztendő sok egészséget, testi-lelki megújulást mindenkinek.

Posted in Hírek | Leave a comment